Friday 27 April 2007

Η θεία από το Σικάγο

Το Πάσχα που ήμουν Αθήνα, είδα στο θέατρο την Θεία από το Σικάγο, με την Άννα Παναγιωτοπούλου, σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη. Ωραία παράσταση, καταπληκτικά τα σκηνικά του Γιώργου Γαβαλά και τα κουστούμια του Γιάννη Μετζικώφ, εξαίρετη (όπως την περιμέναμε) η Άννα Παναγιωτοπούλου. Η παράσταση είναι μεταφορά της ομώνυμης ελληνικής ταινίας του Αλέκου Σακελλάριου με τη Γεωργία Βασιλειάδου στο ρόλο της αμερικανοφερμένης θείας, αλλά ακόμα κι αν δεν έχετε δει την ταινία (όπως εγώ, που έχω προ πολλού κόψει τις ελληνικές ταινίες) σας εγγυώμαι ότι θα ξεκαρδιστείτε. Αν την έχετε δει, θα διασκεδάσετε ακόμα περισσότερο. Ειδικά στην σκηνή της παραλίας, εκεί που θαλασσοπνίγεται η τρίτη κόρη, η Παναγιωτοπούλου δίνει ρέστα! Γέλασα τόσο πολύ που έψαξα να βρω την ορίτζιναλ ταινία, αφού γύρισα από το θέατρο. Ας είναι καλά το greek-movies.com :-)

Η παράσταση παίζεται στο Θέατρο Ήβη, στου Ψυρρή, 5 λεπτά περπάτημα από τον σταθμό του Θησείου. Το εισιτήριο έχει 25 ευρώ (18 ευρώ το φοιτητικό) και απ΄ό,τι βλέπω στο Αθηνόραμα, οι παραστάσεις τελειώνουν την Κυριακή, γι' αυτό όσοι πιστοί προσέλθετε!

2 comments:

Anonymous said...

helloooo!!!ontws i parastasi itan eksairetiki kai emena m arese poli!ithela na se rwtisw mipws tixon exeis kamia fotografia apo tin Aggeliki Lambri?an exeis pes m na s afisw to mail m kai an ginetai na m ti steileis !:)

Σοφία said...

Δεν έχω :-(

Έψαξες στο ίντερνετ; Έτσι βρήκα την φωτό της Παναγιωτοπούλου.